:: Diensten ::

 
 

De digitalisatiediensten van DIGIMED zijn opgedeeld in 3 groepen, te weten: DIGIFOTO, DIGIVIDEO en DIGIFILM

Hieronder een totaal overzicht van de diensten die DIGIMED aanbiedt.

DIGIFOTO

Digifoto is de groep waaronder ingeraamde dia’s, negatieven en afgedrukte foto’s vallen.

Ingeraamde dia’s
Vanaf 25 stuks. Hieronder wordt verstaan de kleinbeeld negatieven en dia’s, APS negatieven en dia’s en de halfkleinbeeld negatieven en dia’s.

Negatieven
Dit zijn de formaten van negatieven, positieven, dia’s op strook en APS-rolletjes. Minimaal 25 stuks voor verwerking.

Foto’s
Ook hiervoor geldt een minimum van 25 stuks voor verwerking. Dit zijn losse afgedrukte foto’s. Maar ook met ingeplakte foto’s in uw fotoalbums kunt u terecht bij DIGIMED. Standaard formaat is 10x15 cm. Foto's kunnen tot A3 formaat gescand worden. Bel of email DIGIMED voor de afwijkende prijs van dit grotere formaat.DIGIVIDEO

Digivideo is de groep waaronder Video2000 (VCC) Betamax, Video8, Hi8, Digital8, (S)VHS(c) en DV vallen.

Video
Het converteren van video Video2000, Betamax, Video8, HI8, Digital8, (S)VHS(c) en DV op DVD. Mogelijkheid tot bewerking. Bewerking houdt in dat er loze stukken kunnen worden verwijderd en menu’s en titels kunnen worden aangebracht.

 

DIGIFILM

Digifilm is de groep waaronder Normaal8 (Dubbel8), en Super8 vallen.

Smalfilm
De formaten van smalfilm Normaal8, Dubbel8, en Super8, digitalisatie, ook wel telecine genoemd en plaatsing op een DVD. Mogelijkheid tot bewerking. Bewerking houdt in dat er loze stukken kunnen worden verwijderd en menu’s en titels kunnen worden aangebracht.

 

Dupliceren

DIGIMED is ook uw partner voor het dupliceren van CD en DVD. Wanneer u meer dan 250 stuks laat persen is het tarief nog lager. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Verzending materialen

Indien het beeldmateriaal per post of koerier wordt verzonden worden deze kosten in rekening gebracht. Indien u in de stad Groningen of directe omgeving woont, kunt u ervoor kiezen de spullen te laten ophalen en afleveren op afgesproken plaats en tijd. Dit tegen een standaard tarief van € 15,00.

Kijk nu verder op de website naar meer informatie over ingeraamde dia’s! Liever direct persoonlijk contact? Bel dan 0641309997 of stuur een email naar info@digimed.nl

.:: DIGIMED ZET DIA'S, NEGATIEVEN, FOTO'S, VIDEO'S & 8MM SMALFILMS OP DVD ::.