:: DIGIVIDEO: Video ::

 
 

WAT DIGITALISEREN

DIGIMED biedt de mogelijkheid voor het digitaliseren van vele formaten video's.

HOE DIGITALISEREN

De materialen worden allemaal omgezet met een professionele apparatuur. Dit gebeurt om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

WAAROM DIGITALISEREN

DIGIMED digitaliseert uw materiaal met zorg. Dit omdat DIGIMED weet dat het beeldmateriaal vergankelijk is.

Door de digitalisatiediensten van DIGIMED van foto’s, films en video’s naar DVD, wordt het risico kleiner dat u uw dierbare beeldmateriaal verliest. U kunt namelijk makkelijk een kopie van de DVD’s opbergen in het archief of bij vrienden en familie onderbrengen.

Hierdoor heeft u meer zekerheid dat u in de toekomst ook nog plezier kan beleven aan de herinneringen die in het verleden zijn vastgelegd.

Opslagformaat
DIGIMED digitaliseert video’s en plaats deze op DVD, in een standaard resolutie van 720 x 576. Dit is het formaat dat standaard ook voor TV gebruikt wordt en is dus te bekijken op de PC en TV.

DIGIMED plaatst standaard uw gedigitaliseerde materiaal op DVD. Er wordt maximaal 2 uur video op één DVD geplaatst. Videomateriaal op DVD geeft u de mogelijkheid snel te zappen naar de door u gewenste beelden. Zo kunt u direct genieten en uw herinneringen delen met vrienden en familie.

Meerdere video's
Video’s worden één op één gekopieerd. Dit houdt in dat u precies dezelfde beelden terug ziet op de DVD. Wanneer u meerdere kortere videobeelden heeft op verschillende banden, kunnen deze op één DVD geplaatst worden. In het startmenu kunt u dan kiezen uit de verschillende door u gewenste videobeelden.

OVERIGE OPTIES

Wanneer u zelf de video’s nog wilt bewerken na de digitalisatie is dit geen probleem. U kunt zelf een externe harddisk brengen en/of toesturen waar wij vervolgens uw beeldmateriaal in AVI-formaat op plaatsen. Tevens bieden wij de mogelijkheid externe harde schijven via ons aan te schaffen.

Kijk nu verder op de website naar meer informatie over smalfilms! Liever direct persoonlijk contact? Bel dan 0641309997 of stuur een email naar info@digimed.nl


.:: DIGIMED ZET DIA'S, NEGATIEVEN, FOTO'S, VIDEO'S & 8MM SMALFILMS OP DVD ::.