:: Welkom ::

 
 

 

Sitemap

Hartelijk welkom bij DIGIMED

Wanneer medewerkers van DIGIMED op een verjaardag, een ander feestje of beurs met mensen praten over wat ze doen, is meestal de eerste reactie: "Goh, daar heb ik nog nooit over nagedacht! Ik heb inderdaad ook nog een paar dozen vol met dia's en films thuis."

Wanneer er wordt gevraagd wat men er mee doet, of beter gezegd, wanneer men voor het laatst het beeldmateriaal heeft bekeken is het meestal lang stil...

DIGIMED digitaliseert dierbare herinneringen voor herbeleving in de toekomst

.:: DIGIMED :: DIGITALISATIE VAN FOTO, VIDEO en FILM ::.

Het verhaal over de oude schoenendoos vol met oude dia's en negatieven kent iedereen. Ze liggen al tijden op zolder.
Er zijn vaak prachtige filmbeelden van mooie momenten met de kinderen of kleinkinderen op weer te vinden.
Of de eerste auto, een trouwerij, de legendarische elfstedentocht of een ander leuk moment! Helaas wordt er met deze herinneringen vaak weinig gedaan omdat de projector is verdwenen of niet meer werkt.

Het zelf scannen van dia's en negatieven en het omzetten van video en film is voor de meeste mensen een zeer tijdrovend en moeilijk karwei. Verder valt de kwaliteit die meestal pas achteraf zichtbaar wordt vaak tegen.

We willen geen groot dramatisch verhaal ophangen. Maar het zou niet de eerste keer zijn, indien u het zich laat gebeuren, dat dergelijke herinneringen verloren gaan of snel verouderd raken.

Dit door aantasting, schimmel, oftewel, verkeerde opslag en uiteindelijk het te lang wachten met het toepassen van de mogelijkheden van deze tijd op uw eigen dierbare herinneringen!

DIGIMED is een bedrijf dat foto's, dia's, negatieven, video’s en smalfilms met precisie en voor waarborging van kwaliteit kan digitaliseren en overzetten op een DVD of een ander opslagmedium. Dit met behulp van professionele apparatuur en vakbekwame mensen. En tegen een scherpe prijs.

Waar staat DIGIMED voor? Beter gezegd waar staat DIGIMED achter!

DIGIMED wil uw partner worden voor het digitaliseren van uw dierbare herinneringen.
DIGIMED weet dat de meeste mensen grote emotionele waarde hechten aan deze herinneringen.
Des te meer een reden om ze te laten digitaliseren door DIGIMED!

Kijk nu verder op de website naar onze werkwijze! Liever direct persoonlijk contact?
Bel dan 0641309997 of stuur een email naar info@digimed.nl

 

.:: DIGIMED ZET DIA'S, NEGATIEVEN, FOTO'S, VIDEO'S & 8MM SMALFILMS OP DVD ::.