:: Transport ::

 
 

Er zijn bij DIGIMED meerdere mogelijkheden aanwezig om het materiaal naar ons te transporteren.

Per post
U kunt uw beeldmateriaal per post versturen, dan wel verzekerd, zodat er geen onnodige risico’s worden genomen. TPG-post heeft een “track en trace” systeem voor pakketten waarmee u de status van het transport kunt volgen.
Klik hier om meer informatie over TPG-post. Er zal een nieuw scherm verschijnen.

In de stad Groningen
Woont of werkt u in de stad Groningen, dan kunt u tegen een speciaal tarief uw materiaal door ons laten ophalen en afleveren.

Per koerier
Tevens biedt DIGIMED de mogelijkheid om het beeldmateriaal op de door u gewenste plaats in Nederland op te halen en af te leveren. Hierdoor heeft u er weinig werk van. Verder is er op die wijze het minste risico dat er iets beschadigt of kwijtraakt en heeft u ook op de snelst mogelijke wijze uw dierbare herinneringen weer terug. Wilt u van deze dienst gebruik maken, neem dan contact met DIGIMED op.

Zelf brengen/halen
Zo kunt u zelf u spullen brengen en halen op afspraak. Dit is de goedkoopste manier indien u in Groningen of in de directe omgeving woonachtig of werkzaam bent.

Verzending / transport

Prijs
Verzending aangetekend per TPG post (tot 10 kg) € 7,95
Eigen ophaal/aflever service (Stad Groningen e.o.) € 15,00
Per koerier in Nederland
(retour prijs, dus ophalen en afleveren, tot 10 kg)
€ 25,00

Indien het beeldmateriaal per post of koerier wordt verzonden worden deze kosten in rekening gebracht. Indien u in de stad Groningen woont, kunt u ervoor kiezen de spullen te laten ophalen en afleveren op de afgesproken plaats en tijd. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Kijk nu verder op de website naar meer informatie over de tarieven! Liever direct persoonlijk contact? Bel dan 0641309997 of stuur een email naar info@digimed.nl

.:: DIGIMED ZET DIA'S, NEGATIEVEN, FOTO'S, VIDEO'S & 8MM SMALFILMS OP DVD ::.